lunedì 19 luglio 2010

Aforizëm nga Charles Bukowski


Ata që pinë kanë një problem, kur kanë gëzim pinë për të festuar, kur kanë hidhërim pinë për të hequr mendjen dhe kur s'ndodh asgjë, pinë që ti ndodhi diçka.
Charles Bukowski

Nessun commento:

Posta un commento